Proiect casa Teodora

Acest proiect de casa tip propune un imobil tip duplex alcatuit din doua locuinte cuplate, identice ca alcatuire dar dispuse “in oglida” fata de un perete comun.

Casa Teodora are o arhitectura simpla si volume ergonomice. Sarpanta este patru ape si poate fi accesorizata cu usurinta cu panouri solare.
La nivelul podului, unul inalt, ce poate fi compartimentat si folosit ca si mansarda, s-au dispus mai mutle ferestre pentru a se asigura un iluminat natural placut.
Din punct de vedere functional, fiecare din locuintele care alcatuiesc imobilul “ duplex Teodora ” este alcatuita din trei dormitoare – fiecare cu dressing propriu, o camera de zi cu loc de luat masa, trei bai, o bucatarie si o terasa. Pentru tencuielile exterioare sunt propuse nuante deschise si placari cu lemn tratat.
Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate.
Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar obtinandu-se o casa din categoria ” case ieftine “.
Optional, echipa magazinuldeproiecte poate realiza un proiect de amenajare interioara sau de amenajare exterioara.

Sistemul structural este clasic :
– cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida;
– rezistenta la seism : gradul 8.1;

Planuri pretabile pentru  – sistem Mitek ( www.miradex.ro ).

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.