Proiect casa Sara

Casa Sara este o locuinta unifamiliala potrivita pentru o familie cu 3 – 4 membrii, alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi, un birou, trei bai, o bucatarie cu loc de luat masa (open space), un spatiu de depozitare (amplasare centrala termica) si trei terase – una la nivelul parterului si doua la mansarda. La exterior s-a propus un garaj cu suprafata de aproximativ 20 de mp. Arhitectura casei Sara este simplista si functionala, cu sarpanta in 2 ape si placaje exterioare din lemn si piatra naturala pentru soclu. Armonia spatiului exterior este asigurata de integrarea unor jardiniere cu flori viu colorate.  La cerere, se poate realiza un proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro ).

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.