Proiect casa Roxana

Confortabila si economica, casa Roxana este alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi, trei bai, o bucatarie si doua terase.  Arhitectura locuintei este moderna din punct de vedere al proportiilor si dimensiunii ferstrelor, dar preia si elemente de tip traditional: sarpanta in mai multe ape, placari exterioare din caramida, balustrade din lemn. Pergola din lemn propusa in zona terasei exterioare plaseaza locuinta cu aer traditional in perioada contemporana. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.