Proiect casa Ramona

Locuinta Ramona este alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi cu loc de luat masa, trei bai, o bucatarie si doua balcoane, ea putand fi orientata diferit pe loturi de diverse dimensiuni atata in zonele de munte cat si in cele de ses. Arhitectura casei Ramona este de tip traditional, avand acoperire in sarpanta, elemente din lemn lasate aparente si proportii apropiate de scara umana. Pergola din lemn propusa in zona terasei exterioare de la parter, dar si bovindoul din zona locului de luat masa reprezinta reinterpretari in ale unor elemente traditionale, conferind insa locuintei un aer modern. Pentru placarile exterioare au fost propuse tencuieli in nuante deschise si placari cu piatra naturala. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate obtinandu-se o asa numita ” casa ieftina “. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.