Proiect casa Parker

Chiar daca locuinta Parker pare potrivita mai ales in mediul urban, proportiile si dimensiunile reduse fac posibila amplasarea si in mediul rural. Ea este alcatuita din patru dormitoare, o camera de zi, doua bai, o bucatarie si doua balcoane. Arhitectura locuintei Parker este moderna, caracteristice fiind  liniile generale ale constructiei, acoperirea in terasa, conformarea golurilor de ferestre si usi, utilizarea lemnului tratat la exterior atat pentru balustrade si pardoselile teraselor cat si pentru placari de fatada. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar – o ” casa ieftina ” . La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1. ;

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.