Proiect casa Mona

Destinat loturilor de dimensiuni reduse, acest proiect de casa tip prezinta o locuinta unifamiliala, avand elemente care pot trece fie drept moderne, fie de tip traditional, in functie de materialele si finisajele dorite. Din punct de vedere functional, casa Mona este alcatuita din 3 dormitoare, 1 camera de zi, 3 bai, 1 bucatarie , 1 loc de luat masa si 1 terasa. Arhitectura casei Mona reprezinta o interpretare moderna a unor elemente traditionale: sarpanta in 4 ape, acces in imobil protejat, balustrade din lemn, tencuieli si placari de exterior in nuante naturale. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate – o ” casa ieftina ” . La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida / zidarie portanta cu samburi si centuri din beton armat. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.