Proiect casa Larisa

Casa Larisa este ideala pentru familiile ce detin loturi cu deschideri de minim 13m, ea fiind alcatuita din doua locuinte cuplate, identice ca alcatuire dar dispuse “in oglida” fata de un perete comun. Din punct de vedere functional, fiecare din locuintele care alcatuiesc acest duplex este alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi, patru bai, o bucatarie, un loc de luat masa, un birou, o spalatorie, o sala de fitness si doua terase.  Arhitectura acestui duplex este moderna, preluand si reinterpretand elemente de inspiratie traditionala: acoperire in sarpanta, protejarea accesului in imobil, placare exterioara cu piatra naturala si lemn. Pentru tencuielile exterioare sunt propuse nuante deschise. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. Optional, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.