Proiect casa Iulia

Acest proiect de casa tip a fost conceput astfel incat sa ofere membrilor unei familii obisnuite pe de o parte camere separate cu bai proprii, iar pe de alta parte un spatiu comun generos, in zona de zi.  Din punct de vedere functional, locuinta este alcatuita din 3 dormitoare, 1 camera de zi, 3 bai,1 bucatarie si 2 terase.  Arhitectura casei Iulia este de tip traditional, cu acoperire in sarpanta in 2 ape, pergole din lemn in zonele de acces in cladire, placare exterioara din caramida si  balustrada teraselor din lemn.

Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar – o ” casa ieftina ” . La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.