Proiect casa Gabriel

Avand spatii interioare moderne si aspect exterior traditional, cu silueta mediteraneana, casa Gabriel este alcatuita din 3 dormitoare, 1 camera de zi, 2 bai, 1 bucatarie, 2 dressinguri si 2 terase. Imobilul este conceput astfel incat sa includa in volumul casei si garajul pentru o  masina si spatiu de depozitare. Arhitectura locuintei este de tip traditional, cu sarpanta in mai multe ape cu streasina generoasa, terasa exterioara acoperita, soclu placat cu piatra naturala si balustrade din lemn. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar – o ” casa ieftina “. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.
In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.