Proiect casa Florin

Destinat  zonelor de munte si celor de campie, acest proiect de casa tip propune o locuinta unifamiliala moderna si economica. Din punct de vedere functional, casa Florin este alcatuita din 4 dormitoare, 1 camera de zi, 3 bai, 1 bucatarie, 2 spatii de depozitare si 1 terasa. Arhitectura locuintei este moderna prin liniile volumetrice si finisajele propuse, chiar daca acoperisul de tip sarpanta duce cu gandul la locuintele traditionale. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar – o ” casa ieftina ” . La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.