Proiect casa Elena

Destinata celor care detine un teren cu deschidere de minim 15.00m, casa Elena poate fi amplasata fie in mediu rural, fie in cel urban. Locuinta este alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi, un birou, trei bai, o bucatarie si un balcon. Arhitectura locuintei Elena este moderna, functiunile interioare fiind reprezentate la exterior prin decrosuri in volumul constructiei si prin placare exterioara cu materiale diferite. Acoperirea este de tip sarpanta in mai multe ape, iar pentru finisajele exterioare au fost propuse tencuieli in nuante deschise si placari cu piatra naturala, caramida aparenta si lemn. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.