Proiect casa Dragos

Acest proiect de casa tip reprezinta o varianta de locuinte cuplate intr-un singur imobil, realizat prin dispunerea aceleiasi case in oglinda. Din punct de vedere functional, fiecare din locuintele care alcatuiesc acest duplex este alcatuita din: trei dormitoare, o camera de zi, trei bai, o bucatarie, un loc de luat masa si o terasa.

Arhitectura acestui duplex este de tip modern, cu acoperis de tip terasa circulabila sau necirculabila (optiunea clientului), finisaje exterioare din materiale si in culori naturale. Acest proiect de casa este bine conformat si optimizat din punct de vedere al materialelor de constructie utilizate, generand astfel o “casa ieftina” pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza un proiect de amenajare interioara sau de amenajare exterioara (peisagistica).

Sistemul structural este clasic,format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.