Proiect casa Daniela

Putand fi utilizata ca o casa de vacanta dar si ca o locuinta permanenta, casa Daniela este alcatuita din trei dormitoare, o camera de zi, trei bai, o bucatarie, un birou si doua terase. Alipit casei a fost propus un garaj pentru un autovehicul. Arhitectura locuintei Daniela preia elemente traditionale, de la sarpanta in doua ape cu elementele structurale din lemn lasate aparente la compunerea volumelor si proportiile intregului imobil. De factura moderna insa sunt placarile exterioare din lemn, ferestrele de mansarda, formele si dimensiunile golurilor pe fatade. Finisajele exterioare propun nuante deshise si materiale naturale. Proiectul este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. Optional, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida / zidarie portanta cu samburi si centuri din beton armat. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.