Proiect casa Corina

Acest proiect de casa tip se adreseaza unei familii moderne, cu un numar redus de membrii ( 3 – 4 persoane ). Proiecul este pretabil fie in mediul rural, fie in cel urban.

O caracteristica aparte este posibilitatea de insiruire, existand posibilitatea de a crea un intreg cartier rezidential cu acest model de casa. Din punct de vedere functional, locuinta este alcatuita din doua dormitoare cu dressinguri, o camera de zi, trei bai, o bucatarie cu loc de luat masa, o camera tehnica si un garaj separat de casa ( poate comunica direct cu interiorul – acces prin camera tehnica ). Arhitectura casei Corina este moderna, cu functiuni simple si volume ergonomice. La exterior s-au ales culori deschise ( alb, crem ) si placari cu piatra si lemn tratat. Acoperirea este de tip sarpanta, intr-o apa. Invelitoarea poate fi realizata din tabla ondulata sau tigla ceramica. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar acesta beneficiind de “o casa ieftina“. La cerere, se poate realiza un proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida portanta. Rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro ).

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.