Proiect casa Camelia

Duplexul Camelia este indicat pentru familiile care detin terenuri invecinate libere de constructii, pe care doresc realizarea unei case, fara insa a renunta la o curte cat mai generoasa. Din punct de vedere functional, fiecare din locuintele care alcatuiesc acest duplex este alcatuita din: trei dormitoare, o camera de zi, trei bai,o bucatarie, un loc de luat masa si o terasa. Arhitectura acestui duplex este de tip traditional: proportii apropiate de scara umana, acoperis de tip sarpanta, finisaje exterioare din materiale si in culori naturale. Elemente care plaseaza imobilul in perioada contemporana sunt: linile simpre ale compozitiei, placarile exterioare si pergolele din lemn, ancadramentele ferestrelor. Acest proiect duplex este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate; produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida / zidarie portanta cu samburi si centuri din beton armat. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.