Proiect casa Bianca

Acest tip de imobil duplex  este ideal pentru familiile care detin loturi inguste, care nu permit construirea cu retrageri de la toate limitele de proprietate. Din punct de vedere functional, fiecare din locuintele care alcatuiesc imobilul Casa Bianca este alcatuita din: trei dormitoare, o camera de zi, trei bai, o bucatarie si o terasa.  Arhitectura casei Bianca este de tip traditional, cu acoperire in sarpanta, lucarne, placare exterioara din caramida si  balustrada teraselor din lemn. Proportiile acestui duplex reusesc sa pastreze aspectul placut, fara ca alipirea sa determine un aspect masiv al locuintei.  Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar. La cerere, se poate realiza proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, avand cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.
In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.