Proiect casa Anca

Avantajul acestui proiect de casa tip este amplasarea locuintei Anca pe loturi inguste. Caracteristicile proiectului sunt reprezentate de realizarea unei zone de zi generoase la nivelul parterului, dar si a dormitoarelor cu bai proprii la nivelul mansardei. Din punct de vedere functional, locuinta este alcatuita din 3 dormitoare, 1 camera de zi, 3 bai,1 bucatarie si 2 terase.  Arhitectura casei Anca este de tip traditional, cu acoperire in sarpanta in 3 ape, lucarne, placare exterioara din caramida si  balustrada teraselor din lemn. De inspiratie traditionala este si terasa exterioara acoperita de la parter, realizata pe toata lungimea casei. Acest proiect de casa este optimizat atat din punct de vedere al conformarii cat si al materialelor de constructie utilizate. Produsul finit va fi unul avantajos din punct de vedere al costurilor pentru viitorul beneficiar, o asa numita ” casa ieftina “. La cerere, se poate realiza un proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara. Proiectul este pretabil pentru loturi inguste sau pentru locuinte cuplate la calcan.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Casa este rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro )

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.
In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.