Proiect casa Adriana

Casa Adriana este o casa mica, o casa ieftina de construit si de intretinut. Acest proiect de casa tip prezinta o locuinta unifamiliala potrivita pentru o familie mica cu 2 – 3 membrii.

Casa Adriana este alcatuita din 2 dormitoare, 1 camera de zi, 2 bai, 1 bucatarie, 1 loc de luat masa si o terasa la mansarda. Arhitectura casei Adriana este simplista si functionala, cu sarpanta in 2 ape si placaje exterioare din lemn si piatra naturala pentru soclu. Armonia spatiului exterior este asigurata de integrarea unor jardiniere cu flori viu colorate , obtinandu-se astfel imaginea unei case moderne. La cerere, se poate realiza un proiect de amenajare interioara sau/ si exterioara.

Sistemul structural este clasic, format din cadre din beton armat si pereti din zidarie de caramida. Rezistenta la seism de gradul 8.1.

Planuri pretabile pentru case de lemn – sistem Mitek ( www.miradex.ro ).

Concept arhitectura realizat de Optim Design Proiect iar structura de rezistenta de Crihan Construct.

In cazul achizitionarii unui proiect de casa complet, pentru Bucuresti si zonele limitrofe va oferim servicii de dirigentie de santier asigurate de un diriginte de santier atestat la un pret foarte avantajos pentru dumneavoastra.