Despre Noi

Echipa Magazinuldeproiecte se implica in proiecte de toate marimile, de la un simplu proiect de casa sau proiect casa tip, de constructie casa sau mansardare, avizare si autorizare si pana la studii complexe de fezabilitate sau Project Management pentru constructia de cladiri industriale, de birouri, comerciale sau institutionale. Experienta membrilor echipei noastre acopera toate specialitatile implicate in activitatea de proiectare: arhitectura, urbanism, inginerie structurala, instalatii sanitare, termice si electrice, proiecte de amenajare interioara, urmarire si executie lucrari de constructii.

Ne preocupam sa intelegem dorintele clientilor nostri si sa elaboram proiecte originale, adaptate la particularitatile amplasamentului. Misiunea noastra este ca prin gasirea unor solutii practice dar inovatoare, folosind cele mai moderne tehnologii existente sa va putem oferi serviciile de care aveti nevoie la cel mai intalt nivel de calitate.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, am dezvoltat o biblioteca cuprinzand peste o suta de proiecte de casa, aceasta fiind in continua dezvoltare. Clientul poate opta direct pentru un proiect de casa tip sau poate solicita anumite modificari ale planurilor care sa fie in concordanta cu dorintele si nevoile proprii.